voice over


Wat is het nut van een voice-over?Promofilm voor Quinfox (2013)

Een voice-over is het stemgeluid in een filmpje die het verhaal vertelt. Hoewel beelden al veel informatie aan een kijker kunnen geven, is een voice-over van belang als er diep op een verhaal moet worden ingegaan en beelden het verhaal niet volledig kunnen vertellen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het verhaal achter een bedrijf, een documentaire of voor het geven van algemene informatie.

Wat kunnen wij bieden?
Ook hierbij hebben wij veel ervaring en zijn wij misschien de stem die u zoekt. De voice-over stem die wij in huis hebben is Rob Koopman. Hij is een man van 30 jaar met bijna 10 jaar ervaring als voice-over. Zijn studie Engels heeft ervoor gezorgd dat hij zowel in het Nederlands als het Engels zijn verhaal kan vertellen. Door de jaren heen heeft hij gewerkt voor verschillende bedrijven, waaronder Electronic Arts en Valve, een van de grootste computerspelbedrijven in de wereld. In het eerste filmpje op deze pagina hoort u de stem van Rob Koopman voor een bedrijfsfilm van Quinfox, een groot IT-bedrijf uit Den Bosch.

 
 
Wij zijn zowel Nederlands- als Engelstalig
Hieronder vindt u twee voorbeelden van Rob Koopman’s voice-over stem voor hetzelfde item, in zowel Nederlands als Engels, om zo een beter beeld te krijgen van zijn stemgeluid.De Nederlandstalige (links) en Engelstalige (rechts) versie van de documentaire ‘De Geschiedenis van Portal’ met Rob Koopman als voice-over

 
Wilt u meer weten?
Mocht u een voice-over zoeken voor uw item of programma, dan is Rob Koopman misschien een goede keuze. Ook vindt u op onze filmselectie-pagina nog meer voorbeelden van de voice-over. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u liever een ander stemgeluid wilt. Wij kunnen voor uw productie altijd een voice-over verzorgen. Neem via onderstaand formulier contact met ons op als u op zoek bent. Wij reageren dan zo snel mogelijk om samen tot een mooie productie te komen.

 
 

informatie opvragen klein