presentatie
Presentatie voor Electronic Arts – EAinsider (2012)

Een presentator kan handig zijn om veel informatie in korte tijd met de kijker te delen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in presentatie en voice-over. Misschien is onze stem en stijl precies wat u zoekt voor uw productie.

Presentatie
Een presentator ter plekke zorgt ervoor dat de kijker zich betrokken voelt met het evenement. De presentator kan uitleggen wat er gebeurt, de kijker meenemen naar een lokatie en als gids dienen. Met meer dan tien jaar ervaring kunnen wij ook uw productie van onze presentatie voorzien.

Onze eigen presentator is Rob Koopman. Hij begon in 2002 als acteur bij de Engelse theatergroep GUTS en heeft in vele voorstellingen voor het publiek gestaan. In de jaren die volgden heeft hij voor een improv-comedy groep gespeeld en veel ervaring opgedaan in het presenteren voor verschillende bedrijven. In 2005 speelde hij in verschillende interne reclamefilms voor C1000 onder productie van Endemol en sindsdien heeft hij in verschilllende producties het woord gevoerd. In 2011 werd hij het gezicht van Electronic Arts, een internationaal computerbedrijf, als presentator van alle reportages en reclamefilms. Ook in de jaren daarna is hij actief geweest bij verschillende producties, variërend van een serie over carnaval tot producties voor Veronica.Presentatie voor de serie Ik Ben Prins (2011-2012)

Mocht u dus een presentator zoeken voor uw item of programma, dan is Rob Koopman misschien een goede keuze. Zijn vrije stijl, jongere uitstraling en informele aanpak zorgen ervoor dat uw productie voor een wijd publiek toegankelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u liever een andere presentator wilt. Wij hebben door de jaren heen met vele presentatoren gewerkt en kunnen altijd iemand vinden die bij uw filmpje past. Kijk ook op onze filmselectie-pagina voor meer voorbeelden!

Heeft u interesse?
Wilt u meer weten over Rob Koopman of andere presentatoren? Dan is het mogelijk om via onderstaand formulier meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken naar enkele ideeën om zo een beeld te krijgen van een video die bij u past. Op basis van dit idee kunnen wij u dan een geheel vrijblijvende offerte toesturen.

 
 

informatie opvragen klein