prijzen


Hoe graag we het ook zouden willen, het is onmogelijk om vaste prijzen te maken voor opdrachten. Dit ligt vooral aan het feit dat elke filmopdracht anders is: het filmen van een presentatie kost immers minder tijd dan een documentaire over het ontstaan van een bedrijf. Dat is de reden dat wij bij elke aanvraag graag met u willen overleggen over uw productie. Op die manier kunnen wij een schatting maken van het aantal uren produceren, filmen, schrijven en editen.

Zeer betaalbaar
Toch kunnen wij u met zekerheid vertellen dat wij altijd betaalbaar blijven. Wij bieden een zeer hoge kwaliteit, maar blijven zeer betaalbaar in onze klasse. Eerlijkheid staat bij ons namelijk bovenaan: elk uur dat wij moeten doorrekenen kunnen wij verklaren. Bovendien staan wij natuurlijk altijd open voor overleg om te kunnen kijken of wij ons kunnen aanpassen in onze prijs.

Betrouwbaar
Om verwarring te voorkomen willen wij daarom altijd na overleg een kostenberekening of offerte naar u opsturen. Dan heeft u altijd een goed beeld van de kosten voor de opnames zelf. Wij zullen nooit meer rekenen dan er berekend is in de offerte, tenzij er natuurlijk uitbreidingen worden bedacht na de offerte en goedgekeurd worden door de opdrachtgever zelf. Met andere woorden: u krijgt altijd het product waar u om heeft gevraagd, voor de prijs die vantevoren is afgesproken, geen verrassingen of kleine lettertjes. Mochten er veranderingen zijn in het oorspronkelijke plan of uitbreidingen in het filmpje, dan staan wij altijd open voor overleg en een eventuele nieuwe berekening.

Wilt u meer weten?
Heeft u vragen over onze prijzen, wilt u een grove prijsschatting of wilt u gewoonweg meer weten, dan kunt u ons altijd mailen voor meer informatie: info@escapism.nl. Ook kunt u een aanvraag doen via onderstaand formulier.

 
informatie opvragen klein