Filmselectie


Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van verschillende filmpjes die wij door de jaren heen hebben gemaakt. Wij hopen dat u hierdoor een duidelijker beeld krijgt van onze kwaliteiten en misschien ideeën kunt opdoen voor uw eigen filmproductie. Vergeet ook niet onze showreel te bekijken met vele verschillende producties, teruggebracht tot een korte compilatie! Klik hier om de showreel te bekijken.

 

kop_bedrijfsfilmsBAM – iPad op de Bouw [2013]
Deze bedrijfsfilm is gemaakt voor bouwbedrijf BAM en laat zien hoe de iPad gebruikt wordt op de bouwplaats. Door middel van snelle, flitsende beelden moet dit een modern gevoel overbrengen op de kijker. Snel en flitsend, voor een moderne doelgroep op YouTube en Twitter.


SEIN [2011]
Een rustige kijk op een wooncomplex speciaal voor mensen met epilepsie of verwante aandoeningen. Het filmpje is bedoeld om mensen een beeld te geven van de stichting en het wooncomplex.

 OptiLedge [2013]
De OptiLedge is een nieuw soort pallet: groener en duurzamer. In deze prijswinnende promotiefilm stellen wij het product, in het kort, aan de kijker voor. Speciale overgangen en special effects geven het filmpje een moderne tint.


Quinfox [2013]
Een kijkje bij het IT-bedrijf Quinfox. Deze promotiefilm geeft een beeld achter de schermen bij het bedrijf en geeft tegelijkertijd een beeld van hun producten. Door middel van rijders blijft het beeld dynamisch, terwijl het een serieuze ondertoon houdt. Ook geeft het een beeld van een bedrijfsfilm gecombineerd met voice-over.

 
kop_animatieEscapism Showreel [2016]
Deze showreel is opgebouwd uit verschillende soorten animatie. 3D geanimeerde objecten bewegen door de ruimte, terwijl 2D beelden in de televisies te zien zijn. Samen maakt dit een unieke wereld, geschikt voor presentaties, bedrijfsfilms en promotiefilms. Ook voor tekst is deze animatiestijl zeer geschikt.


GTA Timeline [2013]
Deze animatie laat zien hoe je met bestaande beelden of foto’s een presentatie kunt maken. Het filmpje geeft de tijdlijn aan van de computerspelserie Grand Theft Auto. De animaties nemen ons door de jaren heen, terwijl de beelden op de achtergrond te zien zijn.

 Veronica Presents: Forza Horizon Festival [2012]
De eerste 20 seconden van deze film zijn compleet geanimeerd en laten een overgang zien van 2D naar 3D. Deze reportage is uitgezonden op Veronica in november 2012, en is gemaakt in opdracht van Microsoft.


Escapism Animatie-promo [2014]
Deze film is een compilatie van de verschillende soorten animatie die wij de afgelopen jaren hebben gedaan. Wij hopen dat dit een duidelijker beeld geeft van de veelzijdigheid in onze animatie en de mogelijkheden voor uw eigen project.

 

kop_reportagesCall of Duty Championships (Veronica) [2013]
Voor deze reportage zijn we afgereisd naar Los Angeles voor de Call of Duty Championships. We volgen de wereldkampioenschappen Call of Duty, waarin ook een Nederlands team meespeelt. Deze productie is uitgezonden in het programma ‘InsideGamer’ op Veronica.


EAinsider: Sims Beestenbende [2012]
Voor het computerspel De Sims: Beestenbende hebben wij een reportage gemaakt, met onder andere een interview met de makers. Wij kijken naar fans die het spel voor het eerst mogen spelen, en proberen het spel zo duidelijk mogelijk over te brengen aan de kijker.

 Nintendo Firstlook [2012]
Het computerbedrijf Nintendo was aanwezig op de grootste gamebeurs van Nederland: FirstLook. Voor de promotie van dit evenement en de nieuwe spellen, hebben wij een reportage gemaakt die ons over de beursvloer laat lopen. We vragen gasten wat zij van de spellen vinden en volgen een grote prijsuitreiking.


Monster Hunter 3 Ultimate Event (Veronica) [2013]
Voor het spel Monster Hunter 3 Ultimate op de Nintendo WiiU hebben wij een reportage gemaakt voor Veronica. Wij bekijken het spel, interviewen de producer en vragen naar de mening van de fans. Dit item is uitgezonden op Veronica voor het programma InsideGamer.

 

kop_documentairesGeschiedenis van Portal [2011]
In samenwerking met Valve, de makers van het computerspel Portal, hebben wij een documentaire gemaakt over de totstandkoming van het spel. Wij duiken de geschiedenis in, nemen een kijkje achter de schermen en proberen een verfrissende achtergrond te geven, vol onbekende feiten en anecdotes. Uitzonderlijk is dat deze documentaire goedgekeurd is door Valve, iets wat het bedrijf bijna nooit doet als er video’s over hun producten gemaakt worden.


Ik ben Prins (afl. 5: In de kerk) [2012]
De YouTube-serie Ik Ben Prins volgt Ben Beckmann in de weken dat hij Prins Carnaval is in Eindhoven. De zesdelige serie volgt de prinselijke deligatie voor, na en tijdens het carnaval. Onze cameraploeg had volledige toegang tot alle evenementen en doormiddel van interviews met de prins en zijn gezelschap, wordt er een beeld geschetst van de andere kant van het grote feest. Een blik achter de schermen waar nog maar weinig mensen zijn geweest.

 
kop_videoclipsKonFetTi – KonFetTi Barst Los! [2011-2012]
Konfetti Barst Los is een liedje van de kindergroep KonFetTi. In deze videoclip zien we de zangers van verschillende kanten, ze presenteren het nieuws, bezoeken een school en gaan los op de muziek. Deze clip is gemaakt in opdracht van ITB Entertainment Group en was op verschillende zenders te zien.


Werring – So Strange [2009]
De groep Werring kwam in 2009 met hun debuutsingle So Strange. In de videoclip, die in samenwerking gemaakt is met ITB Entertainment Group, volgens wij de zanger van de groep door een museum. Door middel van verschillende cameravoeringen wordt een chaotisch beeld geschept, gezien vanuit een bewakingshok. Deze videoclip is onder andere uitgezonden door de muziekzender TMF.

 
kop_presentatieEAinsider: FIFA in Berlijn [2011]
Presentator Rob Koopman werd in 2010 het gezicht van Electronic Arts Benelux. In de rol van de ‘EAinsider’ nam hij de kijker mee naar verschillende game-evenementen en presentaties. In deze aflevering neemt hij ons mee naar Berlijn voor de Europese kampioenschappen FIFA, het voetbalspel van Electronic Arts.


History of Portal (Engels) [2012]
Voice-over stemmen bieden wij zowel in het Nederlands als het Engels. Bij het kopje ‘documentaires’ hebben wij al De Geschiedenis van Portal behandeld. In samenwerking met Electronic Arts en softwarebedrijf Valve, hebben wij deze documentaire ook in het Engels uitgebracht. Met groot succes, want de film is inmiddels bijna een half miljoen keer bekeken op YouTube.

 De Sims 3: ShowTime [2012]
Voor Electronic Arts hebben wij, als EAinsider, heel Europa door gereisd. Voor de Belgische tak van EA hebben wij een promotiefilm gemaakt voor het computerspel De Sims 3: ShowTime. Wij reisden af naar Brussel voor een eerste kijkje naar het spel. Bovendien zien wij hoe fans van het spel de avond mogen vullen met workshops, om zelf uiteindelijk een ster te worden.


Made in Asia [2011]
Made in Asia is een jaarlijke beurs die in Brussel wordt gehouden. De beursvloer staat vol met kleding, attributen, kunst en cultuur uit Azië. Ook Electronic Arts was op de beurs te gast om speciale spellen te promoten. Wij gingen, als EAinsider, ook op bezoek bij de beurs om cultuur te snuiven en Electronic Arts in de spotlights te zetten.

 

Wilt u nog meer zien?
Wij hebben nog vele andere filmproducties die u kunt bekijken op de pagina met “onze klanten”. Klik hier om die pagina te bekijken.