fictie en videoclips
James Bond-stijl promo voor Playboy (2012)

Fictie is de vorm van schrijven en filmen waarbij gebruik wordt gemaakt van verzonnen elementen. Met andere woorden: filmpjes die gebaseerd zijn op verzonnen verhalen. Met jaren ervaring van zowel het verzinnen als het filmen van fictie, bent u bij ons aan het goede adres; of het nou om een kleine grappige bedrijfsfilm gaat of een professionele videoclip of fictiefilm.

Fictie voor presentaties, filmprojecten of bedrijven
Soms is het leuk om de kijker te verrassen! Een presentatie wordt ineens onderbroken met een filmpje waarbij collega’s in een James Bond film spelen, een drama op de werkplaats in de stijl van Goede Tijden, Slechte Tijden of een mysterie voor vrienden in jullie eigen Baantjer-aflevering. Alles is mogelijk in de wereld van fictie en voor elke situatie is wel een script te verzinnen.
Door middel van goed overleg kunnen we samen op een spannend, informatief of ronduit bizar idee komen. Ook uw eigen scripts zijn natuurlijk van harte welkom en bovendien kunnen wij u ook meehelpen met schrijven, of zelf onze eigen ideeën aan u voorstellen!Videoclip gericht op kinderen – Konfetti (2012)

Videoclips
Videoclips zijn ook één van onze grote passies en bovendien altijd een feest om te maken. Of het nou uw eigen muzieknummer is, of een liedje wat u met een groep vrienden of collega’s wilt opnemen, wij zorgen voor een passende film. Wilt u een verhalend filmpje bij uw track, meezingend publiek, of juist een focus op de artiest, alles is mogelijk. Bovendien is onze ervaring op dit gebied erg breed: van grappige clips op bedrijfsfeesten tot music video’s op TMF/MTV. Voor ons is het belangrijk dat het liedje met het juiste gevoel wordt overgebracht op de kijker: of het nou grappig is, serieus, romantisch of puur muzikaal. Door middel van goed overleg willen wij een videoclip neerzetten waarop u trots kunt zijn.

 

Wilt u meer weten?
Heeft u interesse? Op onze filmselectie-pagina vindt u meer voorbeelden van videoclips. Ook is het mogelijk om via onderstaand formulier meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken naar enkele ideeën om zo een beeld te krijgen van een video die bij u past. Op basis van dit idee kunnen wij u dan een geheel vrijblijvende offerte toesturen.

 

informatie opvragen klein