bruiloftsfilms


Misschien wel de belangrijkste dag van uw leven, dat wilt u natuurlijk voor altijd bewaren! Een bruiloftsfilm is een belangrijk aandenken aan uw trouwdag en wij zorgen ervoor dat u weken, maanden of zelfs jaren later met een glimlach kunt terugkijken naar uw speciale dag. Met vele bruiloften als ervaring, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij een fantastisch product kunnen bieden, op DVD of digitaal!

trouwringen

Hoe gaan wij te werk?
Vertrouwen is erg belangrijk, helemaal op iets speciaals als uw bruiloft. Wij snappen dat u, op de dag zelf, ontzettend druk bent en het liefst geen omkijken naar een cameraman heeft. Maar we snappen ook dat u een belangrijk aandenken aan ons toevertrouwt. Daarom willen wij altijd vantevoren graag in overleg gaan. Dit kan over de mail, de telefoon of zelfs een ontmoetingsgesprek. Naast dat het fijn is om elkaar een beetje te kennen, is het ook heel fijn om informatie over de trouwdag zelf te hebben, zodat wij weten waar we ons op moeten richten en welke onderdelen belangrijk zijn.

Op de dag zelf
Over ons hoeft u zich geen zorgen te maken op de dag zelf. Wij passen ons aan aan uw wensen. Zo kunnen wij een breed beeld van uw trouwdag maken, vanaf het moment van aankomst, tot aan het eindfeest. U kunt kiezen voor de muziek die u wilt horen, zodat wij uw feest op een vrolijke, feestelijke manier kunnen weergeven. Maar u kunt ook kiezen voor een actieve cameravoering. Zo is het mogelijk om gasten een bruiloftsboodschap in de camera te laten zeggen, of boodschappen voor het publiek op te nemen. Alles is mogelijk en mede door ons overleg vantevoren gaan we er samen voor zorgen dat uw trouwdag een waardig aandenken krijgt.

Om privacy redenen kunnen wij helaas geen volledige bruiloftsfilms tonen. In onze showreel is wel een korte compilatie te zien van enkele van onze gefilmde bruiloften. Klik hier om de showreel te bekijken.

Interesse?
Heeft u interesse? Dan is het mogelijk om via onderstaand formulier meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te overleggen hoe wij u een fantastische bruiloftsfilm kunnen bieden. Op basis van deze mails kunnen wij u dan een geheel vrijblijvende offerte sturen.
 
informatie opvragen klein