(bedrijfs)reportages
Een bedrijfsreportage voor SEIN (2011)

Reportages zijn filmpjes die voornamelijk gemaakt worden om informatie aan de kijker te geven, maar de manier waarop die informatie gegeven wordt kan heel verschillend zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan een serieuze reportage over een bedrijf, een uitvinding of een nieuw product. Maar u kunt ook denken aan een vrolijk verslag van een presentator ter plekke op een evenement of beurs. Alles is mogelijk en door goed met elkaar te overleggen kunnen we vast en zeker de juiste toon vinden. Om alles duidelijker te maken volgen hieronder enkele mogelijkheden en voorbeelden van onze eerdere reportages.

Bedrijfs-/ Productpresentatie
Als u de kijker of uw klanten iets meer wilt laten zien over uw bedrijf of product, dan kan een reportage of presentatie een goede oplossing zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan camerabeelden van uw bedrijf of product, ondersteund met tekst of voice-over voor uitleg. Maar u kunt nog dieper gaan! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor interviews met medewerkers, klanten of onderzoekers. Kortom: iedereen die iets weet over uw onderwerp kan uw film aanvullen. Voor het eindproduct is voor ons belangrijk: uw verhaal, op uw manier verteld.

 Een tv-reportage voor Microsoft/Veronica (2012)

Verslag ter plekke
Een reportage ter plekke zorgt altijd voor een filmpje vol beweging en neemt de kijker mee naar uw evenement, beurs of presentatie. De presentatie kan door ons verzorgd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen, het hangt allemaal af van uw wensen. Wij kunnen zelfs acteurs verzorgen die op hun manier een stempel op het verslag kunnen drukken. Denk hierbij aan typetjes, impersonaties of juist serieuze rollen.
Door middel van interviews met de mensen op locatie kan een breder beeld van het evenement gegeven worden. Bij verslagen is het de bedoeling om de kijker een beeld te geven van wat er op een bepaald moment gebeurde. Wilt u de kijker zelf onderdeel laten uitmaken van uw evenement, of wilt u een mooi aandenken hebben aan een belangrijke dag, dan is een verslag misschien wel uw beste keuze!

 
Wilt u meer weten?
Kijk op onze filmselectie-pagina voor meer reportage-filmpjes. Heeft u interesse? Dan is het mogelijk om via onderstaand formulier meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken naar enkele idee├źn om zo een beeld te krijgen van een reportage die bij u past. Op basis van dit idee kunnen wij u dan een geheel vrijblijvende offerte toesturen.
 

informatie opvragen klein