bedrijfsfilms


Al sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsfilms. Met tientallen diverse projecten in onze portfolio kunnen wij vol overtuiging zeggen dat wij voor elk bedrijf een mooie film kunnen opzetten. Of het nou een autofabrikant, een lokale uitgever of een grote IT-specialist is, wij kunnen elk bedrijf op een passende manier presenteren.Voorbeeld snelle promo: BAM (2013)

 
Wat is een bedrijfsfilm?

De term ‘bedrijfsfilm’ kan op vele verschillende manieren opgevat worden. Het kan een tv-commercial zijn, een korte promo voor op het internet, een langere presentatie voor uw klanten op DVD, een documentaire voor gelegenheden of om uw eigen bedrijf voor eeuwig vast te leggen.

Alles is mogelijk en wij staan bij elke opdracht open voor alle inbreng, ideeën en inspiratie. Uw film kan flitsend zijn, snel en opvallend, maar u kunt ook kiezen voor een klassieke presentatie, rustig en duidelijk. Door goed en duidelijk vooraf te overleggen proberen wij altijd zo dicht mogelijk bij uw wensen te komen. Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om ook eigen ideeën voor te leggen. Kijk op onze filmselectie-pagina voor meer voorbeelden!

 
Wilt u meer weten?

Heeft u interesse? Dan is het mogelijk om via onderstaand formulier meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken naar enkele ideeën om zo een beeld te krijgen van een bedrijfsfilm die bij u past. Op basis van dit idee kunnen wij u dan een geheel vrijblijvende offerte sturen.

 

informatie opvragen klein