animatie
Geanimeerde tijdlijn Grand Theft Auto: Gamer.nl (2012)

Animatie wordt steeds populairder en kan een goede manier zijn om presentaties te geven, een moderne promotiefilm of documentaire neer te zetten. Natuurlijk is het altijd mogelijk om gefilmde beelden te combineren met geanimeerde beelden.

Hoe werken animatiefilms?
Het voordeel van geanimeerde documentaires is dat u uw eigen materiaal kunt aanleveren, waarmee wij samen een mooi verhaal kunnen maken. U hoeft dus niet afhankelijk te zijn van gefilmde beelden, maar u kunt bijvoorbeeld een verhaal vertellen door middel van foto’s of tekeningen. Afhankelijk van de doelgroep kan dit dynamisch en snel zijn, of juist rustig en duidelijk.

Waarom animatie?
Soms is het onmogelijk om onderwerpen te filmen: het uitwerken van een plan, de data van een onderzoek of de geschiedenis van een computerspel. In dit soort gevallen is het noodzakelijk om een verhaal te vertellen zonder gefilmde beelden, maar juist met animatie. Een plan kan worden uitgebeeld met bewegende schetsen, een onderzoek met bewegende diagrammen met resultaten en computerspellen met hun beelden. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos en variëren van PowerPoint-achtige presentaties, intro’s voor programma’s, tot documentaires met 3D-effecten.

 Animatie compilatie Escapism

Compilatie

Hiernaast vindt u een compilatie van verschillende animaties die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt. U vindt hier voorbeelden van presentaties, animatie met foto’s en ‘special effects’. Kijk ook op onze filmselectie-pagina voor meer voorbeelden!

 

Wilt u meer weten?
Heeft u interesse? Dan is het mogelijk om via onderstaand formulier meer informatie op te vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken naar enkele ideeën, om zo een beeld te krijgen van een animatiefilm die bij u past. Op basis van dit idee kunnen wij u dan een geheel vrijblijvende offerte sturen.

 
 
informatie opvragen klein